The Shuffles geëerd met boek

Ze waren Brabants eerste echte muzikale exportproduct: The Shuffles uit Rosmalen. Al ligt het grote succes in het verre verleden, zondag 20 november 2011 trokken ze opnieuw een volle zaal. In de Kentering in Rosmalen werd namelijk het boek 'En toen kwam de hit' gepresenteerd. De jeugd van vroeger kwam massaal af op de presentatie van het boek en het daarop volgende reunieoptreden van The Shuffles.


Natuurlijk begonnen ze met hun grootste hit 'Sha la la I need you'.Het werd een fantastische dag waarover nog lang, héél lang, nagepraat zal worden. Dat kan bijvoorbeeld aan de hand van het boek waarin alle herinneringen nog eens levens worden gehouden. De koper van het prachtige boek ‘En toen kwam de hit’ krijgt niet alleen een boek dat de lezer direct pakt en meezuigt naar vervlogen tijden maar mag zich verheugen op een compleet Shuffles-pakket in een handzaam formaat.

Het boek blijft te koop via deze website maar ligt inmiddels ook op u te wachten bij boekhandel en platenzaak. In de regio Rosmalen bijvoorbeeld bij The Readshop Rosmalen, Primera Rosmalen, De Omslag Rosmalen, Bruna Rosmalen, Bladzijde Robben Rosmalen, Albert Heijn Nuland, Bosch van Erp Geffen, Coop Vinkel, Mieke Wijgergangs Berlicum, The Readshop Sint-Michielsgestel, Boekhandel Ceelen Heesch, Paperpoint Heeswijk-Dinther, Cadeaushop Ellis van Acht, Boekhandel Derijks Oss, Novalux Latour Lith, Bruna Helftheuvelpassage ’s Hertogenbosch, Boekhandel Heinen ’s Hertogenbosch, Bruna Vught , The Readshop Keijzers Schijndel, Boekhandel Schellen Veghel, Boekhandel van der Heijden Uden, Edele Brabant Uden, Elckerlyck Boxtel.

Bij het boek is een verzamel-CD gevoegd, met daarop voor het eerst alle A en B kanten van de zeven uitgebrachte singles samengevat, aangevuld met anderstalige versies. Ook krijgt u er een nostalgische kleurenposter bij, waardoor er een aantrekkelijk pakket ontstaat, dat een mooi tijdsbeeld geeft, van een voor Rosmalen bijzondere muzikale periode. Heel bijzonder is ook dat een nieuwe vinyl-single wordt uitgebracht waarop nooit eerder verschenen materiaal opgenomen in Hamburg. Enkel kopers van het boek kunnen deze single gratis bemachtigen. Single en verzamel-cd komen niet in de losse verkoop!

Het totale pakket kost echter slechts 29,95 euro en dat is gezien de inhoud een wel erg voordelig aanbod!